Vi fotar som aldrig förr

Jag har bloggat flera år nu och försöker göra så varierade inlägg som möjligt. Ibland med bilder och ibland utan. Bilderna tar jag med min kamera och den är inte så exklusiv direkt. Många gånger är bilderna dåliga, pga ljus i en teatersalong eller andra saker. Men jag gör så gott jag kan.

Dessutom har jag instagram piawidlund, heter jag där om någon har missat det. Jag försöker att blanda träningsbilder med hundbilder och lite teater. Ibland blir det dagens maträtt också och lite foton på det jag planterat.

Vissa personer tar så otroligt vackra bilder. Jag skulle vilja lära mig mer om att fota och tekniken bakom. Det skulle finnas någon kurs för oss bloggare som vi kunde gå. Jag skulle anmäla mig direkt.

Jag undrar hur många foton dom tagit innan det där perfekta fotot kom. Där blicken är rätt, där håret ligger perfekt och där hållningen är som bäst. Säkert 20-30 stycken, eller kanske fler.

Man läser om många som har tusentals följare på insta och det verkar vara det mest populära stället just nu. FB rullar väl på som vanligt och många bloggar likaså, men jag märker själv att jag får en och annan ny följare på insta. Mest såna som tränar. Det är kul tycker jag. Roligt att kunna peppa andra och bli peppad själv. Speciellt när man tränar i sin ensamhet.

Hur är det med dig? Har du blivit en bättre fotograf med FB, insta och bloggar som kanaler?

Ligg still så det blir bra skärpa…….haha

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Vi fotar som aldrig förr

  1. Ethel skriver:

    Bättre fotograf har jag nog inte blivit, men jag fotograferar mycket mer. Bara med mobilkameran. Det blir bra bilder med den. I alla fall tillräckligt bra för mina behov. Det jag har märkt är att jag hela tiden är mer vaken för ögonblick när det kan bli en bra bild. Jag är mer beredd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *