Skratt på Scalateatern

Dockhumor på Scala

Klotty, Kjell & Allram med vänner

Nu får vi äntligen berätta om vårt roliga samarbete med Klotty, Kjell, Allram och deras underbara vänner. I höst kommer de stå livs levande på vår stora scen och spela fem unika föreställningar. Här har du chansen att förköpa dina biljetter innan de tar slut.

Scandinavian Puppets, så kallar sig Petter Lennstrand (Allram Eest, Upp i det blå) och Björn Carlberg (Kjell, Operation Klotty). Tillsammans är de Sveriges mest erfarna dockspelare för tv.

Nu ställer de sig tillsammans på Scalateaterns scen för första gången och med sig har de ett gäng bestående av de mest populära karaktärerna från tv-serier som Kjell, Allram Eest och Operation Klotty. Vi kommer även att bjudas på nya ansikten som till exempel resejournalisten Hans Skägga och den arenafyllande ståuppkomikern från Kirgovsk Gergei Basso.

Genom sina produktioner har de bevisat att deras dockhumor inte bara är förunnat de allra minsta så när de nu intar vår stora scen på Scala så är det med en föreställning för den lite vuxnare publiken.

Kort sagt – det kommer bli en galen och fullständigt underbar föreställning och dessutom en unik chans att se dessa kändisdockor live för första gången.
 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Skratt på Scalateatern

  1. Annie skriver:

    Men vad roligt :
    Ha en fin fredag & Helg!<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *