Vi är på gång…

Här händer det grejjer….. Jag fick chansen att se hur man redigerar en musikvideo under kvällen. Mycket intressant. Sven, som filmat, producerar och klipper. Han har även gjort musiken. Carina Wising har skrivit texten och jag fick den stora äran att regissera.

Nu har vi filmat vid 2 tillfällen och vi hade tur med vädret båda gångerna. Alltid lika nervöst när man ska filma ute. Corona har ju påverkat oss alla mer eller mindre. Har man inte varit sjuk själv kanske man känner någon som varit det. Eller någon som suttit isolerad.

Sången är poppig och handlar om hoppet som aldrig får överge oss. Kanske kan det komma ut något bra ur det här. Något bra väntar oss runt hörnet. Vi håller ihop genom att hålla avstånd och kämpa.

Medan Sven kämpar vidare med detaljerna i filmen så håller jag tummarna tillsammans med Veronica, Dragan och Christina, som medverkat i filmen, att resultatet ska bli riktigt bra. Och det har det alla förutsättningar att bli. om ca 3 veckor kommer vi att se det färdiga resultatet.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *