Var tog medaljerna vägen?

Jag anmälde mig till Vårruset både i Norrköping och Örebro. Givetvis blev det inställt men medalj skulle man få om man hade springit sträckan och registrerat det. Och det har jag gjort men nån medalj har inte kommit. Sen anmälde jag mig till Coronamilen och registrerade att jag sprungit. Ingen medalj där heller. Hmm…

Jag är inte beroende av medaljer men skriver dom att det ska skickas ut så är det ju kul att man får det man blivit lovad. Det närmaste i löpartävling är Tjejmilen. Sista helgen i augusti och det är bara att springa på så länge och hoppas att det blir av. Jag har varit med 2 gånger och det är ju jättekul.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *