Är det dags att boka in en föreläsning?

Jag ska hålla en provföreläsning på söndag kväll igen. Min kostrådgivningsutbildning var alldeles lysande och jag har haft 2 kunder som jag hjälpt med kostschema. Coronan gör att människor hellre köper toapapper än tränar och tänker på maten och det är ju synd. Men jag känner att det kommer att lossna. Har eventuellt ett bra samarbetet på G som jag ska prata mer om nästa vecka.

Att få komma ut och föreläsa om kost på företag tycker jag skulle vara jättekul. En arbetsgrupp på 8-10 personer är lagom. Prata matvanor, matlådor, storkok, planering och antal måltider. Bara genom att prata om det så sätter man igång en tanke och det kan räcka för att få en spark i rumpan och komma igång.

På söndag ska jag dra igenom föreläsningen jag jobbat fram för några jobbarkompisar. Alltid kul att hålla igång så man inte känner sig ringrostig när hösten kommer och man förhoppningsvis kommer igång med föreläsningar och fler kunder till kostprogram.

Gott gotti gott gott

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Är det dags att boka in en föreläsning?

  1. Hannas krypin skriver:

    Jag förstår inte riktigt det där att man inte kan tänka sig att göra de förändringar som krävs för att få må bra. Hoppas på att du får hålla många föreläsningar om kost och hälsa. Det går ju att köra via Zoom, så har vi gjort i skolan.

    • Pia Widlund skriver:

      Jag fattar inte heller. Kroppen ska hålla många år och det är något vi verkligen kan påverka. Det är inte så svårt egentligen. Bara att köra på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *