Vad viktigt det är med pepp

Jag är med i ett flertal FB-grupper och försöker gilla och peppa så mycket jag kan, orkar och har tid till. Man märker själv hur viktigt det är när någon trycker på ens Gilla-knapp. Jag skulle vilja hinna med mer men det funkar inte. Och att följa varandras bloggar är också kul. Man lär känna nya personligheter och får tips och erbjudanden som är intressanta.

Likadant när man gör ett inlägg och tycker att det går trögt. Då är det himmelskt att få lite pepp. Det känns ju egentligen löjligt att reagera så mycket på det men det gör jag.

Nu har jag sprungit 5km och det gick lite trögt idag. Kanske fått för lite pepp….haha.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *