Vad var bra och vad kan vi utveckla?

Nu kan man tagga ner lite och komma i fas med livet efter en hektisk period. Det gäller att ta till sig av vad vi gjort bra och vad som är utvecklingsbart. Val av lokal till exempel. Katrineholm är en jättekulturell kommun men vi har inte begåvats med en riktig teaterbyggnad. Det finns fristående grupper och en revy här och många turnerande teatersällskap som stannar i vår stad. Men ingen teater.

Det betyder att jag nu väljer att prova mig fram vad det gäller lokal. Man får kolla runt och se vad som kan funka. Nu har vi provat i Pensionärernas hus. Det är en upphöjd scen men inget sluttande golv för publiken och det påverkar ju givetvis hur bra man ser.

Själv gillar jag platser som är lite upphöjda på grund av att jag är kort i rocken. Jag ska försöka träffa mitt gäng framöver och göra någon typ av utvärdering, det är alltid kul.

Nu får jag sätta tänderna i ”Den stora premiären”, som vi ska ha premiär på i sommar. Från det ena till det andra!

Nya tider & nya projekt!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *