Min lilla Leidy-smula

Det käraste jag har än Leidy, det har nog ingen missat. Ni som är hund eller kattmänniskor vet hur väl vi vill våra fyrbenta vänner. Bästa maten, rosa korgen, klippning och gärna ett fint halsband. Och det är väl meningen att dom ska ha det så bra som möjligt under de år de tillbringar med oss.

Min lilla busa

Jag har haft turen att kunna bli lite avlastad sista tiden av uppfödaren. Min pappa blir till åren och klarar inte promenaderna med Leidy. Själv jobbar jag heltid och får verkligen planera inför alla träningar och rep så att det ska gå ihop sig tidsmässigt.

Jag ska ha det bra, eller bäst

Jag läste om ett hundpensionat i Stockholm som verkligen tar hand om våra vänner. Dom erbjuder även hundtrim, kloklipp, hundkurser och massage. Alli i ett liksom, hur suveränt är inte det. Det kan vara tryggt att kunna lämna bort sin voffsing under en helg då man ska iväg på egna äventyr. Man vill ju veta att det är ett seriös ställe och att de har kunskap och kan ge, inte bara mat och vatten utan även lite kärlek och gos.

Mys & gos

Mitt lilla hjärta är bättre nu, men kyla är inget hon gillar. Det ska bli lite mildare och det ska bli skönt. Då blir det bus på landet!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Min lilla Leidy-smula

  1. jessy skriver:

    Men såå fina bilder Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *