Vad ska man önska sig av nästa år

Jag tillhör inte dom som sätter upp nyårslöften till höger och vänster. Det finns inget magiskt med datumet 1 januari. Ska man börja träna eller göra något annat så kan 4 april eller 8 oktober vara lika bra. Det gäller bara att bestämma sig för vad man vill.

Men ett nytt år kan man se som avstamp inför något nytt på många olika sätt. Och nånstans måste man ju räkna ifrån, eller hur? Jag har några önskemål inför nästa år. Jag ska skriva upp dom, se om de är nåbara och mätbara. Och om det finns någon rimlighet i dom, sen bestämmer jag mig för att genomföra det som står på listan.

Tidigare mål har varit att läsa 5, för mig, nya författare. Att springa Tjejmilen, att renovera och tapetsera färdigt i stugan på landet och liknande. Bra saker som jag genomfört succesivt under året.

Mer teater

En sak är jag säker på i alla fall. Jag vill prioritera att gå på teater. Både nyttja mitt abonnemang på Östgötateatern bättre och även gå på andra föreställningar som jag vill se. Det hänger lite på hur mycket hundvakt jag kan få.

Nu återstår det bara att göra en bra lista.

Har du några mål inför 2019?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Vad ska man önska sig av nästa år

  1. Ethel skriver:

    Har inte tänkt på det. Brukar inte göra det. Men ska fundera … alltid bra att ha mål att försöka nå. I alla fall delmål, om man inte vill sätta för stor press.

  2. Eva skriver:

    Jag har några grejer som jag ska börja med på måndag och sedan försöka göra varje dag fram till jul. Tänker pricka av i en anteckningsbok varje kväll. Efter det får jag se vad jag hittar på. Men jag tycker om att ha 1 januari som avspark till något.
    Lycka till med dina mål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *