Fick dansfeeling på lunchen

Ja, det kan man få ibland. Tankarna befinner sig plötsligt på annat håll och benen börjar röra på sig. Det behöver inte ens vara till musik, det bara sker. Jag försöker skriva ner steg jag kommer på, precis som jag skriver ner tankar om texter. Det kan även vara så att jag ritar lite streckgubbar för att göra det hela tydligare. Men ibland ser jag knappt vad streckgubbarna föreställer och det kan ställa till det…

Nästa vecka är det sista gången med vuxenjazzen. Vi ska ut och äta som en trevlig avslutning på terminen. Sen ska det bli lediga kvällar framöver. Men vad som ständigt maler i huvudet är att jag ska göra koreografier till nästa termin. Och då gör det ju inget om det blir några steg på lunchen…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *