Vad gör ni på nätet?

I februari har jag bloggat i 5 (!) år. Det är jättekul och jag tänker fortsätta med det. Jag hr FB och jag har insta, följ mig gärna på piawidlund. Det finns så många kanaler nuförtiden och man vet inte vilka som är bäst. Jag har inte börjat med någon vlogg och kommer nog inte att göra det heller, men visst finn det utvecklingspotential både här och där.

Det är svårt att både hinna uppdatera bloggen och vara inne på andras bloggar och kommentera. Jag gör så gott jag kan men hinner inte alltid. Tycker det är kul att få kommentarer och försöker kommentera tillbaka.

På FB florerar det mycket… Vad som är bra med FB är att man kan hitta människor man inte varit i kontakt med på jättelänge. Gamla klasskompisar till exempel. Sen kommer det upp en hel del reklam mellan varven, även här…

Jag försöker att lägga in lite glad och positiva inlägg. Tycker inte att man ska vältra hela sitt liv och hur dåligt man mår på just FB. Lite jobbigt för andra att läsa eftersom man sällan kan göra något åt det. Frågan är vad personen vill med inlägget; få gilla, hjärtan eller sympati?

Nu är ju livet inte alltid på topp men då kanske det är bättre att prata av sig med sina vänner istället. Svårt att veta var gränsen går och det är ju olika för olika personer givetvis.

Jag har börjat följa en del som tränar mycket på insta. Det är kul och inspirerande, tycker jag. Man får skärpa till sig och det kan ju handla om att få till ett bra träningspass eller inget alls. Sociala medier kan vara både bra och dåligt, vi får se till att göra det bra tillsammans.

Hur hanterar du sociala medier?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Vad gör ni på nätet?

  1. Ethel skriver:

    På FB är jag sällan. Kollar mest de skrivgrupper (oftast slutna) jag är med i. Det blir alldeles för jobbigt att kolla alla inlägg och inte har jag lust heller. De som lägger upp inlägg med politiska åsikter t.ex., låter jag bli att kommentera. Tycker inte att det är ett forum för mig att diskutera i.

    Instagram lägger jag in på då och då. Mest om skrivande även där. Fast ibland även när jag tycker att jag har fått till en vacker bild.

    Vlogga är nog inget för mig. Använder ju, som du vet, enbart min blogg till att lägga ut korta dagliga texter. Texterna skriver jag bara för att komma igång med det dagliga skrivandet med manuset. Men kul att några läser och visar att de läser.

    Har också hittat gamla vänner och klasskamrater på FB. Det är roligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *