Datorer ok igen

Jisses va skönt att gå igenom datorerna. Jag är lika teknisk som en trottoarkant så jag kontaktar Kjell på Sternbergs Data med jämna mellanrum för att få hjälp. Nu ska internet funka på båda datorerna och vi har kollat hårddiska och ställt klockan, tagit bort lösenord och gått igenom hur jag ska kunna uppdatera och hur ofta. Känns som en sten föll från mina axlar nu…..

Är du teknisk??

Köttbullar är bättre än datorer!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Datorer ok igen

  1. Ethel skriver:

    Nej, verkligen inte. Håller bara tummarna för att datorn inte ska haverera …

  2. Hilma Eklund skriver:

    Åh jag hatar verkligen när datorn inte funkar. Man vill ju klara så mycket som möjligt själv men när det kommer till datorer når min kunskap inte riktigt enda fram haha 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *