Vad blir det av oss?

Jag läser att matpriserna är höga. Ja, det har inte undgått någon. Bensin, el, räntor och mat…. allt går upp utom lönerna. Frågan är vad som händer med den svenska folkhälsan när man får börja titta efter extrapriser på maten.

Apelsiner och tomater och paprika brukar jag köpa. Nu har jag bara haft tomater hemma sista tiden och knappt det. Jag har svårt att veta vad jag ska prioritera och har lite tappat lusten att laga mat. Det är ju inte bra. Färdigrätterna har gjort entre och det är ju ok nån gång men nu har det blivit lite ofta.

Man får verkligen tänka sig för vad man handlar. Godis, läsk och chips brukar inte hamna i min matkorg så ofta och än mer sällan nu. Vad gör detta med våra kroppar? Mindre grönsaker och frukt är inte ok.

Hur tänker du?

Vi får plantera mera…..

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *