Lever du nyttigt?

Jag försöker leva nyttigt med allt var det innebär. Inte dricka alkohol inte röka och inte snusa. Snus är ju inte så fräscht. Men det klart summan av lasterna är konstant. Jag gillar sötsaker och fikabröd är mums. När jag gick i skolan var det tjuvrökning som gällde. Men snus har jag aldrig gett mig på. Nu finns det huuur många sorter som helst att välja mellan. Och snus är en last bland många.

Xr, Loop, General G.3., Skruf, Ettan, Kaliber, One, Granit, Swave, Zone X, Smålands BrukssnusGöteborgs Prima Fint och näst intill oändligt många fler.

Det görs reklam på längden och tvären och många hakar på den nya snustrenden men olika namn. Det är inte bra med vare sig snus eller cigaretter och det är inte det lättaste att sluta om man väl har börjat.

Plåster på armen och ett jäklaranamma funkar inte alltid. Lättast är det att hålla sig ifrån det från början men det är ju inte alltid att det funkar. Många feströker och håller sig på den nivån och många tar en cigarr vid festliga tillfällen och klarar av att hålla det så. Men många blir fast.

Jag har hört att det är svårare att sluta snusa än att sluta röka och det kanske är sant. Jag ska försöka att hålla mig ifrån det fortsättningsvis också. Att jag tränar betyder nog en hel del. Det är inte kul att träna och försöka äta nyttigt och sen röka och snusa så kroppen och kondisen falerar.

Röker du eller snusar? Har du försökt sluta?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *