Va många fina visor det finns

Jag sitter och kollar bland noter och annat och hittar massor av fina visor och melodier när jag sorterat noter från Byledraget.

I fredags kväll såg det ut sähär

I lördags kväll så här. Det tar sig. Jag har kastat kopior, trasiga papper och dåliga kopierade noter. Nu är alla plastfickor ihoplagda i 2 kartonger och noterna är hålade och insatta i 2 pärmar. Jag började på pärm nummer 3 igår.

Man hittar många guldkorn från förr när man sitter och rensar. Dagny, Omkring tiggarn från Luossa, Memory….. en salig blandning. Några kanske vi kan ta upp på repertoaren. Jag ska försöka hinna klart till på torsdag då det är dags att repa igen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *