Ett lugnt benpass på lunchen

Jag har inte kört styrka för benen på länge och det har jag saknat. Dels har det varit sommar och jag har fått prioritera vad jag skulle köra när jag var inne i stan. Dels har vi kört Vikbovändan och det var inte läge med ett tungt benpass den veckan. Sen har jag cyklat en hel del och det är ju en form av benträning det också. Men idag var det dags.

Benspark, utfall, marklyft och sittande baksida. Jag ska inte säga att jag längtar till hösten men jag längtar till gymmet och pass man kan ta sent på kvällen när man gjort det andra man ska göra för dagen. Alltid lika skönt att ha den valmöjligheten. Nu blir det mest att jag åker hem till landet. Förutom ikväll för då ska jag ut och äta med en kompis.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *