Underbar kväll på landet

Dom här gamla godingarna har jag sprungit många mil i. Nu sitter dom på fötterna när jag jobbar i trädgården. Sköna, ingångna och lite lagom sunkiga. Inget skoskav vankas när man sprungit 100 mil i ett par skor. Jag kastar inga gamla löparskor utan dom får gå en match i trädgården med mig.

Hösten är på g lite grann. I alla fall så kommer det ner en hel del löv från äppelträden. Det är lika bra att kratta ihop dom på en gång. Det som är borta är borta. Lite bark och små äpplen får följa med också.

Och givetis ramlar det ner äpplen också. I mängder. Jag undrar om det blir några kvar… De flesta är bruna men det finns även några ula sommaräpplen som är fina. Härligt med egna äpplen. Nu har jag bara 2 äppelträd kvar. När jag var liten hade vi säker 15 st. Behöver jag säga att jag är ganska trött på äpplen som mellis?

Två äpplen som fortfarande är fina och som sitter kvar. Vem vet, jag kanske plockar ner ett imorgon och provsmakar lite. Äpplen är i alla fall en bra frukt och det sägs att ett äpple om dagen är bra för magen. Det stämmer säkert.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *