Nu kliar det lite i benen…

Hade lite att fixa på lunchen idag så det blev inget gym. Men ikväll ska jag springa. Har inte springit sen milen i torsdags så gissa om jag är springsugen. Det blir som en vana och ett levnadssätt att träna och det känns lite konstigt i kroppen om man inte får röra på sig.

Men jag har klippt gräs och kluvit ved så jag har inte legat på sofflocket hela tiden. Sen krattar jag lite, plockat fallfrukt, rensar ogräs och har plockat rabarber. Det är lltid något på g när man spenderar tiden på landet. Ikväll ska jag försöka hinna med lite läsa också. Bokhögen är ju orörd!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Nu kliar det lite i benen…

  1. Hilma Eklund skriver:

    Springa är allt bra härligt! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *