Trött i skallen

Nu har jag lyssnat på ännu en föreläsning från Sensus. Den här gången hölls den på engelska och hon berättade om hur man marknadsför sig utomlands som låtskrivare och artist. Inte aktuellt för mig men kul att få en inblick i. Jag ska lyssna på fler föreläsningar.

Sen lyssnade jag på en jazzkonsert från Örebro. Lät bra även om jazz kanske inte är min musik. Men alltid kul att lyssna. Det är ju så här konserter kommer att levereras en stund till.

Sen blev det affären och nu ska jag sätta mig och läsa en stund. Alltid lika skönt och avslappnande på kvällen. Att komma ner i varv och drömma sig bort är skönt.

Snart blir det ZZZzzz…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *