Påminnelse – Vårruset inställt

Japp, idag skulle jag ha sprungit Vårruset i Örebro. Fick påminnelse på FB där det också stod att det var inställt. Jag dör tråkdöden snart… Igår kom jag dock på en kul idé med en annan i Byledraget. Ni vet dragspelsgänget jag sjunger med. Vi ska träffas i min trädgård en torsdag i juni och en gång i hans trädgård vecan efter.

Det är ju så att alla sitter hemma och spelar på sina dragspel men i sin ensamhet. Och att träffas och spela tillsammans och ta en kopp kaffe är en viktig social del av vardagen. Vi får ju tvätta händerna och hålla avstång helt enkelt. Och förgylla vardagen med lite musik för fåglarna som får vara vår publik. Det ser jag fram emot.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *