Trött i benen och skallen

Japp, ett gäng suddiga bilder… Det går så fort när dom rör sig och jag hinner inte med. Dessutom är det knappt att jag kommer ihåg att fota överhuvudtaget. Idag var det så många repliker som satt som aldrig har suttit tidigare. Ett riktigt stort framsteg.

Några valde att köra med kläder och det ger mer liv åt karaktären. Nu fick jag chans att regissera lite och inte bara sufflera. Då börjar det hända mer med hela föreställningen. Känns otroligt kul och utvecklande.

Innan träningen så var jag på massage. Jisses va skönt det är. Även om det gör ont just när han masserar. Imorgon ska jag springa intervaller…undrar hur det ska gå.

Nu ska jag äta, plocka ordning lite och sen kolla nyheterna. Sen ZZZzzz…

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *