Torsdag minus 16……

Idag är det onödigt kallt…..brrrr. Det tar till och med tid för hjärnan att komma igång känns det som. Men nu, kaffe. Idag ska jag sluta vid lunch och sen bär det iväg till Nyköping på lite kick-off, ska bli kul.

Jag kom faktiskt igång att skriva lite imorse. Det var ett tag sen. Jag har ju jobbat med min pjäs under julledigheten och lite efter det, men sen la jag den åt sidan för att kolla igenom den senare. Då kan man upptäcka både fel och brister samt lägga till lite nytt som man kommit på. Mycket nyttigt.

Vad skriver du på just nu?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Torsdag minus 16……

  1. Matilda Berlin skriver:

    Men alltså FYYYY vad kallt!! Jag kan verkligen hålla med om att det är onödigt kyligt!! Hoppas du lyckas hålla energin uppe i alla fall =) KRAM <3

  2. Ethel Hedström skriver:

    Jag skriver på två noveller och redigerar del två i min trilogi. Mitt första manus publiceras 14 maj. Har jag sagt det? Ser fram emot det med, som man brukar säga, skräckblandad förtjusning. Brr …

    Här är också kallt, för att vara i Göteborg. Ca 5 minus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *