Tips

Humorgruppen Stallet presenterar en måndagsklubb med gäster – En föreställning om flockbeteende

Den hyllade humorgruppen Stallet – Elin, Linn, Isabella, Isabelle och Anni – arrangerar en måndagsklubb på Rival i Stockholm i vår. Under åtta måndagskvällar, mellan den 11 mars och  6 maj, framför de en föreställning om flockbeteende där även ett antal gäster kommer ansluta till flocken. För regin står Sissela Kyle.

Stallets medlemmar är i grunden gjorda för att leva i flock. Det vill vara med varandra, är bra på att läsa kroppsspråk och är vaksamma och reagerar med att fly eller försvara sig när något oväntat inträffar. Samspelet med såväl varandra som andra arter har stor betydelse för utvecklingen av socialt beteende och risken för skador vid blandning är inte lika stor som många tror. Så vad händer egentligen när flockens sammansättning utmanas och förändras? Det undersöker Stallet i sin måndagsklubb på Rival i Stockholm i vår, tillsammans med ett antal väl utvalda gäster.

Premiären för ”En föreställning om flockbeteende” går av stapeln måndagen den 11 mars, 2019 på Rival i Stockholm.

Ordinarie biljettsläpp är den 12 december kl 10.00, men du som utvald kund kan köpa biljetter redan idag. Förköp via American Express (för dig med Amex-kort) eller Blixten & Co. Biljettpris 195-595kr.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *