Tavlor, blommor eller kanske ett akvarium?

Nu har jag nog boat in mig på landet, tror jag. Men jag har lite tomma ytor kvar. Några tavlor borde upp på sovrumsväggen och kanske något i hallen. Men jag väntar ett tag så får vi se vad som kommer upp. Det känns inte som om jag har bråttom.

Det finns många sätt att inreda på med detaljer. Jag har ju satt lite frön och just nu svämmar fönstren över av blomlådor och krukor. Givetvis ska dom ut när det blir varmare men än så länge får dom stå inne.

Snart, snart, snart…

Något jag ville ha när jag var liten var ett akvarium. Det finns ju en uppsjö av stora och små och massor av roliga akvarium tillbehör. Jag blir lite sugen på att införskaffa ett. Jag undrar hur Leidy skulle reagera om det simmade omkring en massa små fiskar i ett akvarium. Hon kanske skulle tycka att det var som en teve och bara slötitta lite. Annars kanske hon skulle skälla.

Jag hade några kompisar som hade akvarium och jag tyckte att det var så kul att sitta och titta på fiskarna och växterna som fanns. Det var fina stenar, långa och korta växter och grus på botten. Nu för tiden finns det en hel del tillbehör som inte fanns på den tiden.

Häftig belysning och massor av annat. Största rädslan med akvarium är väl om det går sönder och blir en vattenskada, men om man är rädd och det och har koll så ska ju inte det behöva hända. Det kan vara ganska lugnande att titta på simmande fiskar i ett akvarium. Kanske något både för mig och Leidy att skaffa?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *