15 april…..2 månader kvar till Ragnar

Löpartrumpan på, matte

Om prick 2 månader har startskottet gått för stafetten Run Ragnar. Jag känner ett pirr i magen. Kommer jag att räcka till? Är jag tillräckligt bra? Kommer jag att stupa av trötthet och hunger i ett dike?

Jag kämpar på med löpningen, styrkan och maten. Visst åt jag en hamburgare och choklad i helgen men kostschemat rullar på och jag går ner det jag ska. Målet är ca 54kg. Jag vill inte skumpa omkring med för mycket kg för att klara knän och leder. Därför lägger jag även in styrkepass för benen. Variation är ett måste.

Jag ser med fasa fram emot att sitta svettig, trött och hungrig i en bil i 28 mil tillsammans med 4, ganska okända människor. Vad ska man hitta på för att få tiden att gå? Gissa gåtor? Lösa sudoku? Eller bara sitta och vänta på att tiden ska gå?

Kan bli jobbigt, matte

Det kommer att bli både jobbigt och kul. Jag ser fram emot tävlingen med skräckblandd förtjusning.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *