Tänk att 2,5 minuter kan vara så jobbiga…

Intervaller idag på lunchen. 2,5 minuter på 5 i pace och 1 minuts vila mellan de 5 seten. Det är jobbigare än man tror, jag lovar. Men det gick bra och innan jag ökar på längden till 3 minuter, ska jag köra samma pass nästa vecka igen.

Det är lika bra att öka i lite lagom tempo, annars blir man helt slut och tappar gnistan. Intervaller är inte direkt min favorit när det gäller träning, men jag inser att man måste variera sig lite. Och ska man öka hastigheten så är det ett måste.

Det går ganska bra i alla fall och jag ska försöka hänga i med intervaller så långt framåt sommaren som möjligt. I april hoppas jag kunna börja springa ute och då blir det mest styrkepass på gymmet. Men det klart, regnar det så springer jag gärna inne.

Dom här var en hit

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tänk att 2,5 minuter kan vara så jobbiga…

  1. Ethel skriver:

    Intervaller är riktigt jäkla jobbigt. Det som är bäst med det, är att man inte springer så långa sträckor i taget ☺. Får ”vila” lite emellan. Men viktigt om man vill kunna öka tempot på långa sträckor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *