Tack för allt

Fint och mysigt har det varit

Hela gänget har haft bra utsikt

Men nu tackar vi för det som varit

Blomma och ljus på plats, jag ska inte tända dom där, jag lovar

Och ordinarie lampan i fönstret.

Eftermiddagen bestod av fika med kompis, handla, göra 3 portioner mat, äta, duscha och packa träningsväskan inför imorgon. Nu sitter jag vid datorn och ska skriva lite. Fick ett ryck häromdagen och satte igång med en berättelse, vi får se hur det går.

Jag hade svårt att komma på något och slängde ut frågan i en FB-grupp för författare. Fick en hel del roliga tips och jag högg ett direkt. Men jag tycker inte jag fick till det och det hela stannade av. Nu ska jag öppna dokumentet igen och se om det kommer några nya tankar.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *