Gomorron tisdag

Dagen rivstartar med lämning på dagis av Leidy. Jag äter äggmacka på jobbet och dricker kaffe. Idag ska jag styra upp lite projekt som förhoppningsvis ska igång under året. Jag ska stämma av vissa saker och göra en sista koll på koreografierna ikväll. Imorgon startar 2 barngrupper på Dud och det ser jag verkligen fram emot.

Träningen blir ju annorlunda när jag börjar dansa. Stretchning är ju något man kanske inte alltid ägnar sig åt. Det borde man bli bättre på. Det blir mest under danslektionerna och man märker hur stel man är under de sista passen. Sen blir det lättare och lättare att stretcha och det känns ju skönt att träning ger resultat.

Dansdax

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Gomorron tisdag

  1. Ethel skriver:

    Jag känner också att stretching är viktigt. Blir lätt stel. Tror att löpning ger stelhet som måste mjukas upp.

    Kul att vårterminens dans har börjat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *