Tack alla inom vården

Coronan ställer till det i vår vardag och man får hoppas att man slipper eländet så länge som möjligt. Och alla andra sjukdomar också för den delen. Jag tränar på gym och det känns underbart att vara igång. Man tappar ganska fort om man bara sätter sig ner och slappar.

Som tur är så har jag varit pigg och kry även vad det gäller andra skador. Vi har företagshälsovård via jobbet och skulle det vara något så får man snabbt hjälp. Det har jag erfarenhet av. För några år sen överansträngde jag min vänsterfot och det gjorde gräsligt ont, men redan efter första besöket så kändes foten bättre. Jag fick olika övningar som jag skulle göra. Bland annat att rulla en golfboll under foten, en klassisk övning som många använder sig av.

Jag vet att det är viktigt att vara rädd om sig och allt man gör påverkar kroppen. BÅde inifrån och utifrån. Det gäller att äta rätt och sova bra. Men också att träna. Vad jag saknar just nu är att gå till badhuset. Det var nästan inte ett träningspass utan mer som en mental sak. Att simma, sträcka ut hela kroppen och sen få njuta av en lång dusch och lite bastu. Underbart. Badhuset öppnar inte förrän i augusti så man får väl cykla så länge.

Tur är det i alla fall att det finns människor som jobbar inom vården och tar hand om oss när vi blir sjuka och dåliga. Vare sig det är företagshälsovård eller något annat. Var rädd om dig därute.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *