Ta dig till sagornas värld

Den 21 september är det äntligen premiär för den fristående fortsättningen på Peter Pans magiska äventyr på Intiman i Stockholm. Peter Pan 2 – Kapten Kroks hämnd är ett nyskrivet teateräventyr för hela familjen med magi, spänning och mycket skratt.

Följ med till det förtrollade landet Ingenstans, landet där man är barn för alltid! Här kommer ni få träffa Peter Pan och de ”borttappade” pojkarna, Kapten Krok och hans sjörövare och så klart Tingeling.

Det har gått tio år sedan Peter Pans sista strid med Kapten Krok. Barnen i familjen Darling har nu vuxit upp och har bildat egna familjer. Kapten Krok har under dessa år ruvat på en grym hämnd mot sin ärkefiende Peter Pan. Nu beger sig Kapten Krok med sina sjörövare till Londons gator för att sätta sin lömska plan i verket.

Ni som såg familjesuccén Peter Pan hösten 2017 på Intiman får nu äntligen uppleva ett nytt spännande äventyr med helt nytt manus. Det går alldeles utmärkt att följa med i handlingen även om man inte sett den första fristående delen av detta spännande äventyr.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.