Ragnar kommer med stormsteg…

Vi är ju 10 löpare som anmält oss till Run Ragnar den 15 juni. Vi ska springa en stafett runt Mälaren. Ja, ni läste rätt. Man springer 3 sträckor vardera och de övriga 9 sitter i följebilar och hejar på. Det svåra kanske inte består i att springa, utan att komma igång med kroppen efter att ha suttit ner i en bil så länge.

På lördag ska vi träffas för första gången och jag är smått nervös kan jag säga. Vi ska fika, göra lite teknikövningar, springa ihop och äta lunch. Sen blir det planering för resten av dagen. Ingen av oss har sprungit den här stafetten tidigare så det blir en utmaning för oss alla.

Det är nästan 250 lag anmälda om ni undrar hur många löpargalningar som tänker vara med….. Knasigt mycket. Vi börjar i Mariefred vid Gripsholms slott lördag 15 juni på morgonen och är framme vid Drottningholms slott söndag eftermiddag 16 juni.

Ett äventyr vi sent kommer att glömma!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ragnar kommer med stormsteg…

  1. Ethel skriver:

    Vilken roligt grej! Hur långt springer varje deltagare per gång? 250 lag? Det var inte dåligt. Då springer ni förbi både Västerås och Köping där jag bott en gång i tiden, antar jag? Är jag i krokarna kommer jag och kollar. Vilka sträckor ska du springa?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *