Summera och sätta nya mål

Jag kommer troligtvis att klara mina 100 mil löpning i år också. Det känns toppen. Simningen är det värre med, Coronan stängde badhuset både under våren och hösten. Jag gillar att simma, det är läkande för både kropp och själ.

Styrketräningen har blivit 3-4 pass i veckan och det är där jag vill vara. Dansen har rullat på. Jag tror det är 7 lektioner inställda på slutet av terminen men annars har det funkat bra.

Cyklingen gick över förväntan i somras. Det var bra väder och skönt att kunna variera med löpningen. Det blir mycket asfalt under sommaren och kondis kan man ju få även på en cykel. Det behöver inte vara så långa sträckor. 1,5-2 mil blev det. Med lite frukt halvvägs.

Nu funderar jag på hur jag ska göra med nästa års träning. Ska jag behålla, ändra, minska eller öka. Eller kanske ändra upplägg och ändra övningar? Det finns lite att fundera på för att förbättra träningen och få till det på bästa sätt.

I december har jag inga dansgrupper så då är risken stor att det blir mycket styrka. Och det kan vara bra att komplettera med för att få upp styrka när dansen ligger på is. Att variera är bra. Vi får se vad jag hittar på när jag ser över träningen.

Saknar simningen

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *