Sååå ledig i veckan

Givetvi har jag gymmet att gå till men annars så är det helt tomt i almanackan denna veckan. Imorgon ska jag på en Burlesque-kurs igen, det blev ingen igår. Annars så är det lugnt. Jag ska åka hem till landet en kväll och förbereda lite inför lördagens middag och elda lite. Sen ska jag börja fundera på vårens danser och föreställningar. Jag planerar alltid i god tid och det känns bra att göra det.

Jag har kommit igång att läsa igen och det går ofta i vågor. Nu läser jag 2 böcker och har precis hämtat en bok från min gamla jobbarkompis Johan Lindahl. Vi jobbade ihop som chefer på ett callcenter i Norrköping och har hållit kontakten sen dess. Människor som tänker som man gör, är envisa och utstrålar glädje och jävlar anamma, håller man gärna fast vid. Johan är en sån. Han har skrivit sin andra bok nu och det kommer en recension på den vilken dag som helst.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *