Större armar – ja tack

Man sliter på gymmet och krigar på. Armar, rygg, axlar, mage och ben. Och man springer 5km, milen och intervaller. Svetten rinner och man kanske belönar sig genom att sitta i massagestolen en stund efter passet.

Musklerna växer, men rackarns va sakta det går. Om man håller sig till bra mat, sömn som funkar och varierad träning så växer kroppen. Men det går sakta och det får man acceptera.

Jag ska inte tävla eller stå till svars för någon annan vad det gäller min kropp. Men visst vill man ha resultat när man är på gymmet ofta. Armarna skulle jag vilja att dom växte lite mer.

Biceps och triceps. Biceps är ju populärt att pumpa och triceps är ju ”gäddhänget”. Det är jobbigt att slita på och för att musklerna ska växa så är det tungt som gäller med jämnamellanrum. Man kan inte bara stå och mesa, utan man måste stånka lite.

Givetvis ska man försöka köra stilrent och tänka på tekniken. Men vissa pass bör man strunta i det och bara köra på med betydligt tyngre vikter än man brukar. Det handlar om lite psykologi också.

Whaaat? Klarade jag av detta? Japp, det gjorde du. Några reps med en 10-kiloshantel kan innebära att du vågar ta 8-kilos hanteln nästa gång du ska köra strikt istället för 7-kiloshanteln. Det är bara att våga!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Större armar – ja tack

  1. Hilma Eklund skriver:

    Hoppas du har en bra onsdag <3 kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *