Gamla minnen

Det blev städning igår tack vare att sotaren kom till stugan

Jag dammade av skåp och bokhyllor så gott det gick

Det är inte så ofta man kollar på sina gamla ungdomsböcker

Jag älskade att läsa när jag var liten. Fem på nya äventyr och lite annat smått och gott. Jag minns att jag besökte biblioteket också. Deckare och andra spännande böcker fick följa med hem. Jag läser att bibliotek har haft stängt under Coronan och det är så trist. Osäker på om de öppnat än men jag hoppas det.

Att kunna låna böcker gratis är en ynnest som fler borde göra. Man kan ju även låna filmer och läsa tidningar och låna datorer. Biblioteket är fantastiskt. Gå dit om du har möjlighet!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *