Söndagssjung och städning

Efter lite löpning, cykel och klippning av gräsmatta i blåst, ägnade jag mig åt inneaktiviteter. Sjöng igenom lite låtar och satte in texter i pärmar. Kopior och nya texter in och ordning och reda. Det känns bra.

Det blir lite sångjobb i höst och jag håller på att sätta ihop en repertoar med låtar som kan tänkas passa. Det blir mestadels svenska visor, inga konstigheter. Men blir det fler ställen man ska sjunga på så kan det vara bra med både andra låtar och fler att välja mellan.

Jag kommer nog inte att lära mig låtarna utantill men det är bra om man sjunger igenom dom så mycket som möjligt för att texta ordentligt och känna sig bekväm med alla ord. Det ör ju som en teatertext, ju mer man läser desto bättre känns det. Och att sjunga är bättre än att bara ögna igenom.

Jag håller mig nog inne resten av dagen för det blåser som tusan. Tvättstugan och stan kallar och det kanske blir ett kortare gympass när tvätten rullar. Det gäller att nyttja tiden.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *