Så enkelt och så lätt – del 2/3

Hon tog fram ett par kartonger och valde ut de bästa kläderna. De packades ner och efter det klistrade hon fast en lapp med sin egen adress på. Efter några dagar fick hon meddelande via sms om att det fanns paket att hämta. När hon besökt affären, packat upp kartongernas innehåll och lagt ut annonser via Blocket, var ruljangsen igång.        

Telefonen och mailen gick varm. Kunderna bjöd över varandra och hon öppnade två extra konton för att ha någonstans att sätta in pengarna. Ett konto där hon sparade långsiktigt och ett som hon kunde använda sig av varje vecka. För att kunna köpa nya, glansiga strumpbyxor.
Givetvis handlade hon en hel del annat också. Ny parfym i den övre prisklassen, en kappa i kaschmir och underkläder i siden. En ny cykel, en teve och fräscha köksmöbler.


Pengarna strömmade in och hon jobbade ofta över för att kunna styra upp sin verksamhet. Ingen av hennes arbetskamrater hade för avsikt att stanna en sekund längre än nödvändigt och när klockan visade fyra, var alla utloggade och på väg att hämta jackorna. Birgitta hade inga problem att göra vad hon ville utan att bli störd. Det passade henne perfekt.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *