Snart vaknar trädgården

Just nu är det grått och trist i rabatterna på landet. Några ogräs sticker upp och gruset har spridit sig. Snart vaknar gräsmattorna och man får ta fram gräsklipparen. Ska bli skönt att börja klippa. Vardagsmotion som heter duga.

Äppelträden klipptes för ett par år sen och i höst är det dags för en ny omgång. Även om de är gamla vill jag hålla dm fina så länge det går. Förra året var det 4 äpplen tror jag…. Vi får väl hoppas på några fler det här året. Det är jätteolika hur äppelskördarna blir.

Snart kommer även rabarbern igång. Jag brukar göra saft och frysa ner. Det blev 3 satser förra året och jag tror det blir lika mycket i år. Det brukar även bli en och annan rabarberpaj med vaniljsås.

Nu ska jag sätta mig med en kopp kaffe och fortsätta läsa en stund!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *