Kul föreläsning imorgon

Jag har ju som mål at ta mig igenom ett par korta distanser i Triathlon i sommar. Tyvärr blir det inget i Mariestad, där var jag förra året och det var jättebra arrangerat och en fin bana. Tyckte i alla fall jag som är ganska ovan. Hade tänkt att ta mig dit i år också eftersom det är kul att jämföra tiden på samma bana, men nu blir det inte så.

Imorgon ska jag åka till Julita och höra en som verkligen har lyckats inom Triathlon. Det är Patrik Nilsson som tillhör världseliten i triathlon på Ironman distansen. Han är ensam svensk som har genomfört Ironman under 8 timmar….. Och det har han gjort hela 3 gånger. Jag fattar inte hur det är möjligt.

Här studsar jag fram i Mariestad

I Julita, utanför Katrineholm, finns det ett gäng som satsar hårt på Triathlon och nu har de tagit hit Patrik som föreläsare. Självklart åker jag och lyssnar och det ska verkligen bli spännande att få höra honom. Är du intresserad? Gå in på Julita Triathlons facebooksida och anmäl dig, det finns priser kvar och det ingår en lunch för 250kr.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 svar på Kul föreläsning imorgon

  1. Eva-Lisa skriver:

    Hade varit intressant att lyssna, även om jag inte springer själv. Dock bor jag för långt bort, får kanske ta en joggingtur till Katrineholm 😉

  2. Ethel skriver:

    Vad kul det låter! Hade gärna lyssnat.

  3. Annie skriver:

    Vad kul! 🙂 Hoppas Du får en fin helg<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *