Skrivandet är igång

Jag tänkte läsa imorse men jag valde att skriva istället. Fick lite blodad tand av att få en barnbok inläst. Jag ska återkomma med mer info när det närmar sig. Jag började bearbeta en barnpjäs jag skrev för ett tag sen och ska skicka in den också. Det vore jättekul om man kunde få lite snurr på skrivandet igen. Jag hann skriva en timma imorse och höll på att komma för sent till jobbet. Tiden går fort när man har roligt.

Jag är sugen på att själv läsa in mina berättelser men nu blev det inte så den här gången. Vi får se vad som händer i framtiden. Att jobba i studio är jättekul. Jag har flerårig vana både inom musiken och radion. Det är både spännande, pirrigt och kul. Roligast är det när det är direktsändning, men oftast är det inspelat.

Jag skulle gärna jobba med radio. Det är kul att dels prata själv och dels göra intervjuer med andra. Man kan få reda på så mycket roliga saker som man inte hade en aning om. Det är svårt att väljs frågor och ibland kan man slira ut på sidospår men det gör inget så länge man har chans att återkomma till den röda tråden.

Lyssnar du på radio?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *