Alla hjärtans dag

Vad sägs om en ny tröja? Jag älskar att köpa nya toppar till träningen och den här kommer från JD Sport. Tycker det är roligare att träna när man har lite fräscha kläder i träningsgarderoben. Hur kul är det att träna i en sunkig t-shirt? Men det kanske är något kvinnligt, vad säger ni tjejer?

Jag har blivit mycket bättre på att slänga gamla kläder och skor. Igår rök det ett par skor igen. Man har sina favoriter och det är oftast dom man använder vare sig det ligger andra kläder framme. Jag måste bli ännu bättre på att variera mig.

Löparskor har jag bara ett par åt gången. Givetvis finns det extraskor om något skulle hända men det är ett par som jag har till 99%. Nu var det ett tag sen jag köpte nya, hopps dom håller för det är inte billigt med skor.

Toppar däremot finns det en uppsjö av och de är ofta billiga. Jag har köpt en hel del under rean. Kul att kunna klicka hem 4-5 st utan att bli pank!

I samarbete med JD Sport

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Alla hjärtans dag

  1. Ethel skriver:

    Ja visst är det roligt att köpa nya träningskläder! Gillar också att känna mig snygg när jag tränar och vill göra det så bra som möjligt för mig själv. Man ser ju en del som springer i bomulls-t-shirts, som blir jätteäckliga när man svettas. Plus att de blir tunga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *