4 x 4 minuter = svett

Japp, jag hann till gymmet och köra ett intervallpass. 4×4 minuter på 12,0 i hastighet och med 1,5 minuters vila. Sista vändan kändes som ”en-nära-döden-upplevelse”…. Men vad skönt det är när man kliver av och vet att det väntar en god lunch hemma.

Igår stekte jag köttfärs och blandade ihop med små tomater, rotfruktsmix, rädisor och oliver. Sen lite tzaziki till det. Mums! Lätt att göra en stor portion och lätt att värma. Alltid bra att ha mat hemma, då är chanserna att fuska mycket mindre.

Träningen går bra nu. Jag hoppas att jag får vara frisk och att min blandning av dans, löpning, simning, styrka och snart cykel gör att jag tycker det är fortsatt roligt. Nästa månad är det en föreläsning på cykelklubben och jag kanske ska ta mig dit en stund och lyssna.

Det handlar om motivation bland annat. Nu känns det inte som om jag lider brist på det, jag bara kör det som står på schemat för dagen. Inga dåliga undanflykter kan rubba min träning. Gör det det så sabbar man allt och då är det så himla lätt att komma ur balans.

Ordning och reda liksom, då blir det bra!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *