Själen blev ren igen

5km på lunchen fy f-n va skönt. Jag har varit så upptagen med flytten att jag knappt har hunnit äta. Nu tog jag mig tid idag och sprang och det kändes gudomligt skönt. Jag trodde det skulle vara tungt eftersom jag laddat med smörgåstårta på jobbet på förmiddagen när en jobbarkompis fyllt. Men det rullade på som vanligt. Antagligen hade jag längat efter att få röra på mig så mycket så benen trummade på av bara farten.

Det känns alltid lika skönt att kliva av bandet när man är klar. Svetten rinner och man flåsar en stund men det är värt varje sekund. Man känner sig lättare i kroppen. Inte så att man tappat ett kilo utan mer lätt i sinnet och en skön feeling sprider sig i kroppen. Att springa är alltid skönt.

Jihooooo vad skönt det var

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *