Och snart kommer julen…

Firar ni jul med släkt och vänner eller tar ni det lugnt? Jag firar med Leidy på landet. Min julklapp, i form av en lägenhet, är köpt och nu får jag hålla i slantarna lite för att komma i balans igen. Visst handlar jag det jag ska men man kan tagga ner lite i alla fall.

Jag köpte lite på Black Friday och sparade pengar på det sättet. Jag såg att årets julklapp är en sån där låda som man ska ställa mobilerna. Tydligen är det någon som tycker vi ska umgås mer med varandra. Det borde vara en självklarhet såvida man inte lever ensam. Att umgås med sina familjemedlemmar, nära och kära.

Sen har vi maten. Förr om åren beställde jag alltid ett par julbord som jag hämtade på en cateringfirma dagen innan julafton. Men nu när jag är ensam så känns det som om jag klarar mig med lite Jansson, lax, köttbullar och rödkål. Det kanske finns någon paté att köpa också, kan vara gott att blanda med.

Om man äter skaplig mat till vardags så tar det inte så lång tid innan man tröttnar på julmaten. Det blir sån fokus på prinskorvar och köttbullar och till slut rinner julmusten ut ur öronen… Lite lagom är bäst. Sen åker kycklingen fram igen.

Äter du mycket julmat?

Hittade en bild på sommarens mat. Grillad kyckling med potatis, gurka, gräddfil och lite chilisås. Mums.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Och snart kommer julen…

  1. Emma Engström skriver:

    Julen firas med familjen, bäst och mysigast tycker jag! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *