Sista sovmorgonen…

… och jag vaknar 4,00. Ja, så kan det vara. Känns som om jobbklockan börjar ticka i kroppen. Det gör inget, jag har fått 4 veckors ledighet och de har varit helt ok, Jag ska sammanfatta semestern lite senare.

Nu blir det kaffe och knäckemacka. Sen en stund i trädgården. Efter det ska jag handla och göra matlådor till veckan. Nu börjar allvaret.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Sista sovmorgonen…

  1. Ethel skriver:

    Tillbaka till vardagen. Finns både för- och nackdelar med det. Att gå tillbaka till rutiner kan kännas skönt men samtidigt bundet. Först imorgon är vi inne på vår andra semestervecka. Trots det känns det som om vi har varit lediga länge. Antagligen för att vi redan har varit borta på två längre utflykter med övernattning. Det är för varmt! Jag vaknade imorse med sprängande huvudvärk. Inget regn här. Skulle vara så härligt med lite tunga droppar!

    • Pia Widlund skriver:

      Jag hade också huvudvärk imorse, fruktansvärt fuktigt i luften idag. Jag har tvättat bilen och klippt lite gräs, fick duscha efteråt. Det ska bli skönt att komma in i gängorna igen, man är ju van vid det. Om 4 veckor börjar mina danskurser och då är det fullt ös igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *