En näve smultron

Nu har jag vattnat en del men det blev bara en näve smultron till skillnad från förra sommaren då det fullkomligt dignade röda härligheter. För en stund sen regnade det här. Helt underbart. Men det mullrade också så Leidy gick in och la sig på toaletten. Nu är hon med mig i soffan och solen börjar komma fram. Det hade gärna fått regna ett par timmar till…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på En näve smultron

  1. Dixi Wonderland skriver:

    Jag vill också ha regn 🙁 Det stod att vi skulle få regn idag men det kom bara tre droppar 🙁

  2. Men vad gott!!! Även fast du fick fler förra året 😛
    Tror det har kommit smultron på några av plantorna jag planterade ut på min mamma och hennes mans landställe 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *