Sista milen sprungen för 2019

Så skönt det var att sätta sista milen. Seg i benen efter benpasset imorse men jag gav inte upp. Pannbenet fick jobba, det vill jag lova. Det kanske är 4-5 gånger under året som jag klivit av bandet på grund av att jag kände att det inte skulle funka. Kan bero på att jag ätit för lite eller att det bara inte gick. Då lägger jag av direkt, inga frågor på det.

Nu har vardagen knackat på dörren och jag har tvättat 2 maskiner. Dammsugit 17,8 kvadrat, handlat och promenerat med Leidy. Nu blir det kvällsmat och sen ska jag försöka sova. Kommer väl att gå sådär för jag ska jobba imorgon…hahaha.

Snart ZZZzzz…

Eller inte

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *