Sista delarna av eneagrammet

Stycke Y:
Jag känner starkt för saker och ting – de flesta kan avgöra om jag är upprörd över något. Jag kan vara på min vakt med andra människor, men jag är känsligare än vad jag låtsas om. Jag vill veta var jag står i förhållande till andra och vilka och vad jag kan räkna med. Det är ganska tydligt för de flesta var de står när det gäller mig. När jag är upprörd över något vill jag ha respons från andra och att de ska bli lika engagerade som jag. Jag känner till reglerna, men jag vill inte att någon ska tala om för mig vad jag ska göra. Jag vill bestämma själv.

Stycke Z:
Jag är kontrollerad och logisk – jag tycker inte om att avslöja mina känslor eller dyka för djupt ner i dem. Jag är effektiv – till och med perfektionistisk – när det gäller mitt arbete, och jag föredrar att arbeta för mig själv. Vid personliga problem eller konflikter försöker jag att inte låta mina handlingar påverkas av mina känslor. En del säger att jag är för kylig och distanserad, men jag vill inte att privata reaktioner ska ta min uppmärksamhet från det som verkligen är viktigt. Jag är glad att jag oftast inte visar min reaktion när andra går mig på nerverna.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *