Lunchpass på gymmet

4×4 minuter på 11,5km/timma.

Svetten rann. Det låter inte så jobbigt men det var det. Sen hem, in med maten i micron, ta en snabbdusch och sen iväg. Det är knappt att jag hinner men det går.

Att köra intervallpass är tydligen ett måste för att bli snabbare. Jag har laborerat med en hel del tider och hastigheter men har bestämt mig för att köra detta en månad, dvs januari. Sen ska jag öka till 11,6 i februari och till 11,7 i mars.

Det låter som löjligt små ändringar men det är jobbigare än man tror. Det gäller att hänga i och hela pannbenet måste verkligen vara med. Ibland får man lite spyfeeling men det får man bortse ifrån. Det är desto roligare att se och känna resultaten när dom kommer.

Att komma ner på 55 minuter på milen är mitt årsmål och jag hopps att jag kan och orkar hålla i så jag kommer dit. Man får peppa sig själv på olika sätt och fixa belöningar. Inga godispåsar direkt men en tröja en tidning eller lite nya böcker. Vad som helst som gör mig glad för att jag lyckas.

Hur peppar du dig?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *