Seg vår, ska vi ha maskerad?

Tänk att kunna lätta upp en helg med en maskerad. Jag har aldrig varit på nån i hela mitt liv, snudd på skandal. Det skulle vara så kul att få klä ut sig, gärna så att inte ens de närmaste kompisarna skulle kunna känna igen mig. Då kan man ju busa till det ordentligt…hahaha.

Såg att man kunde hyra festvåning i Stockholm och ställa till med partaj.

Skulle kunna vara lika bra till releasefester eller en sommarfet, lite tidigt kanske men ska man förbereda sig, skicka ut inbjudan och planera så är det bra att vara ute i god tid

Tänk att få chansen att slå klackarna i taket och skåla på en Valborgsfest till exempel. Mingla runt, träffa nya människor och skapa betydande kontakter.

Det finns 2 olika lokaler att välja mellan. En etagevåning i korsningen Norrlandsgatan och Mäster Samuelsgatan. Det är originaldesign från 30- och 40-talet.  Häftig lokal som passar mängder med olika tillställningar så som konferenser till mingel, fester, bröllop och event.

Sen finns lokalen på Folkungagatan. En 150 år gammal kyrksal som renoverats till en ljus konferenslokal. Underbart med stora härliga lokaler i hjärtat av SoFo på Södermalm. Självklart fixar dom mat som förgyller kvällen.

Lokalerna är stora och de fixar allt från runda bord till biosittning eller ståbord. Kanske vore på sin plats med lite mer stående möten, va korta dom skulle bli då. Och det bästa som finns är ju företag som kan fixa allt från snittar till cocktailfester, mingelbuffé till filmpremiärer och trerättersmiddagar till bröllop och familjehögtider.

Party, party!

 

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Seg vår, ska vi ha maskerad?

  1. Dixi Wonderland skriver:

    Hoppas att du får gå på en maskerad 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *